Dag 14 Terug naar de homepage   Terug in de reis   Vooruit in de reis

Orgiva -Lanjarón -Nerja - Málaga

Vanmorgen vertrekt u vroeg uit Orgiva. Via Lanjarón, waar u geneeskrachtig water aantreft, rijdt u richting de zuidkust. U verlaat de stilte en gaat weer naar het massatoerisme. Via Salobrena, Punta de la Mare en La Herradura komt u in Nerja, het balkon van Europa genoemd. In Nerja bezoekt u natuurlijk de bekende druipsteengrotten. Ook kunt u hier gebruik maken van een lunch, bijvoorbeeld in de buurt van het Europabalkon.

Vanuit Nerja kunt u iets landinwaarts een wandeling maken door het dorp Frigiliana. 's middags rijdt u verder langs de kust naar Málaga. Hier maakt u een wandeling. U begint deze op het Paseo del Parque. Via het Plaza de la Marina, waar u de kathedraal bezoekt, wandelt u lang de Iglesia del Sagrario, Calle Cister en Calle Granada naar het Plaza de la Merced, waar u het geboortehuis van Picasso kunt bezichtigen. Tenslotte bezoekt u het Alcazaba en eventueel het Gibralfarokasteel op de heuvel.

Na het bezoek aan Málaga zoekt u een hotel voor de laatste overnachting. U kunt hiervoor bijvoorbeeld hetzelfde hotel kiezen als voor dag 1.


Kies een dag:   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Overzicht